Att arbeta hos oss

Hos oss står klienterna i fokus och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar i allt vi gör. Som en del av vårt team har du – oavsett om du är jurist eller arbetar administrativt – en mycket viktig roll i detta arbete.

Vi arbetar i en välkomnande och inkluderande miljö där din kompetens och ambition tas tillvara på bästa sätt. Du möter inspirerande människor med tydliga mål och en gemensam vilja att vara verksamma på en lika välrenommerad byrå som trivsam arbetsplats.

Vi vill bygga långsiktiga relationer, både med våra medarbetare och våra klienter, och det gör vi bäst genom att låta sunda värderingar och arbetssätt genomsyra hela verksamheten. Hos oss finns alla möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Som biträdande jurist arbetar du ofta med flera delägare inom ett eller flera rättsområden och får genom ditt arbete möjlighet att bredda din kompetens, specialisera dig och utvecklas i yrkesrollen.

Vår administrativa personal bistår en eller flera jurister – eller byrån som helhet – med olika administrativa uppgifter som alla är nödvändiga för att byrån ska kunna bibehålla sin höga professionalism. Vi har olika administrativa tjänster med varierande arbetsuppgifter och det är inte ovanligt att våra anställda provar på olika roller i verksamheten.

Rekrytering

Vid en rekrytering ser vi till såväl dina formella meriter som din personlighet och möjlighet att fungera tillsammans med och komplettera befintliga medarbetare.

Om inga lediga tjänster annonseras just nu är du välkommen att skicka din ansökan till info@lmlaw.se. Vi strävar förstås efter att alltid kunna lämna respons på inkomna ansökningar, men vill nämna att uppföljning av spontana ansökningar kan ta lite längre tid.

Att arbeta hos oss