Vi söker en serviceinriktad receptionist

2017-04-10

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår att ansvara för att kontoret och receptionen sköts och drivs på ett professionellt och representativt sätt. Servicegraden är mycket hög hos oss och som receptionist kommer du ha en viktig roll gentemot byråns klienter och besökare. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot besökare, svara i telefonen, hantera posten, boka bud och resor, vid behov bistå med administrativt stöd till övriga på byrån, ta hand om bokningar till konferensrum samt andra vanligt förekommande uppgifter i en reception. Receptionisten ansvarar vidare för inköp som rör kontorets drift i samråd med kontorschefen. Vidare sköter du kontakten med leverantörer såsom städfirma, IT-leverantörer m fl.

Vem är du?
För att passa i rollen är du prestigelös och trivs med att arbeta både högt och lågt. Du är positiv, självgående och sprider god stämning. Du är en handlingskraftig och framåt person som trivs med möten med nya människor och har öga för helheten.
Du har erfarenhet av att arbeta med service och det faller dig naturligt att vara flexibel, positiv och professionell. Du har en hög social kompetens och ett behagligt och utåtriktat sätt. Dina ledord är service och klientfokus.
Det är meriterande om du är en duktig kommunikatör i både tal och skrift, vilket innefattar att du behärskar MS Officepaketet väl.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en varierande tjänst på en mycket trevlig arbetsplats. Kontoret ligger centralt på Norrmalmstorg i Stockholm och arbetstiderna är måndag-torsdag 09.00-18.00, fredagar 09.00-17.00. Tjänsten är ett vikariat med start i mitten av maj och sträcker sig minst ett år.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på nina.grundstrom@jurek.se.
Skicka gärna in ansökan omgående, då intervjuer sker löpande.
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Ansök tjänsten via www.jurek.se

« Tillbaka

Member of