Offentlig auktion Weylandtska villan

2016-10-10

Den s k Weylandtska villan säljs på offentlig auktion enligt samäganderättslagen. Bostadshuset är beläget på mark arrenderad av Kungliga Djurgårdens Förvaltning, med adress Djurgårdsvägen 150 i Stockholm.

Auktionen äger rum den 9 november 2016 kl 13.30 i Lindskog Malmström Advokatbyrås lokaler på Norrmalmstorg 14 i Stockholm. Ett lägsta pris för försäljningen har av tingsrätten fastställts till 105 000 000 kr. God man är advokat Magnus Odin.

Huvudbyggnadens tre plan har idag en total boyta om ca 1084 kvm, fördelat på fem bostadslägenheter. En tillhörande byggnad utgörs av en bostadslägenhet om 93 kvm, tre garage samt förråd. Två av bostadslägenheterna är upplåtna med hyresrätt.

Övrig information om byggnaderna och villkoren för försäljning finns i prospektet som kan laddas ned här eller beställas genom e-mail till karin.eriksson@lmlaw.se.
Intresse att deltaga i auktionen ska anmälas till Lindskog Malmström Advokatbyrå senast den 4 november 2016 via e-mail till karin.eriksson@lmlaw.se.
Visning av husen sker efter överenskommelse. Det kommer inte finnas möjlighet att se samtliga lägenheter i huset. Anmälan för visning skickas per e-mail till karin.eriksson@lmlaw.se.

« Tillbaka

Member of